struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lukasz Lenart <lukaszlen...@apache.org>
Subject Re: utf-8 characters and xslt result type
Date Fri, 23 May 2014 15:39:12 GMT
So, encoding is missing. Do two things:
- register a bug in JIRA -> https://issues.apache.org/jira/browse/WW
- use some filter to force UTF-8 encoding ->
http://stackoverflow.com/questions/138948/how-to-get-utf-8-working-in-java-webapps


Regards
-- 
Łukasz
+ 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/

2014-05-23 17:36 GMT+02:00 Arturo Flores <arflobow@gmail.com>:
> The value of Content-Type is text/xml.
>
> Arturo
>
>
> On Thu, May 22, 2014 at 11:47 PM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org>wrote:
>
>> 2014-05-23 7:54 GMT+02:00 Arturo Flores <arflobow@gmail.com>:
>> > When I request /testutf8 I get the following in the browser:
>> > XML Parsing Error: not well-formed
>> > Location: http://localhost:8080/testutf8
>> > Line Number 1, Column 48:<?xml version="1.0"
>> > encoding="UTF-8"?><result>h�llo world</result>
>> > -----------------------------------------------^
>> >
>> > It seems the utf-8 character is not being handled properly.  How can I
>> make
>> > the xslt result type handle the utf-8 character correctly?
>>
>> Can you check headers of the response? What's the value of Content-Type?
>>
>>
>> Regards
>> --
>> Łukasz
>> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>>
>>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message