struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gaurav Daga <togauravd...@gmail.com>
Subject Re: AIX WebSphere 6.1 Deployment issue
Date Fri, 04 Apr 2014 03:40:21 GMT
Found the mess I created.  My newly created project is referring to dtd,
which is not available as part of old libraries. Below link helped me
http://struts.1045723.n5.nabble.com/wierd-stack-trace-regarding-parsing-of-struts-xml-td5711277.html


*Thanks & Regards/ **सादर**,*
*Gaurav Daga*
*togauravdaga@gmail.com <togauravdaga@gmail.com> | +1.201.308.3242 | Web
Presence <http://goo.gl/lW0nh>  *
Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path
and leave a trail. - Harold R. McAlindon


On Thu, Apr 3, 2014 at 6:31 PM, Gaurav Daga <togauravdaga@gmail.com> wrote:

> Hello,
>
> I am facing an strange issue while deploying an EAR application in AIX
> box, hosting WebSphere Server v 6.1
>
> My EAR file has two war files, each of it having its own struts.xml.  I am
> consistently seeing following error, which appears to be an issue while
> reading struts.xml of the second WAR file.  To mention, it works smoothly
> in Windows based environment.
>
> Has anyone faced any similar issue? I'm attaching struts configuration
> from both the war project with this email.
>
> Thanks.
>
> *Thanks & Regards/ **सादर**,*
> *Gaurav Daga*
> *togauravdaga@gmail.com <togauravdaga@gmail.com> |  Web Presence
> <http://goo.gl/lW0nh>  *
> Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path
> and leave a trail. - Harold R. McAlindon
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message