struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Newton <davelnew...@gmail.com>
Subject RE: Problem with tutorial
Date Sun, 24 Nov 2013 15:51:16 GMT
Hence the web.xml/EL question.
 On Nov 24, 2013 10:06 AM, "Michel Prévost" <prevost_michel@hotmail.com>
wrote:

> Thank you Bruce (the very Bruce Phillips from the example :-)), it turned
> out the web.xml file generated by Eclipse was the problem. When I replaced
> it with the one from your example, it worked like a charm!
>
> -----Original Message-----
> From: bphillips@ku.edu [mailto:bphillips@ku.edu]
> Sent: November-24-13 8:23 AM
> To: user@struts.apache.org
> Subject: Re: Problem with tutorial
>
> Michel:
>
>    Are you using the tutorial code provided at
> https://svn.apache.org/repos/asf/struts/sandbox/trunk/struts2examples or
> are
> you coding the example yourself?
>
>    If you are coding the example yourself you may want to compare your code
> and files to the example code checked out from the subversion repository
> above.
>
>   I just checked that the example code for the using tags tutorial works
> correctly under Tomcat 7.
>
> Bruce
>
>
>
> --
> View this message in context:
>
> http://struts.1045723.n5.nabble.com/Problem-with-tutorial-tp5714733p5714735.
> html
> Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message