struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven Yang <kenshin...@gmail.com>
Subject Re: interceptor init twice
Date Fri, 17 May 2013 08:09:10 GMT
Thanks will do asap


On Fri, May 17, 2013 at 2:39 PM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org>wrote:

> Committed, please check with the latest snapshot.
>
>
> Regards
> --
> Łukasz
> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
>
>
> 2013/5/17 Steven Yang <kenshin520@gmail.com>:
> > Wow that's fast
> >
> > here it is
> > https://issues.apache.org/jira/browse/WW-4067
> >
> > thanks
> >
> >
> > On Fri, May 17, 2013 at 3:42 AM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org
> >wrote:
> >
> >> Fix is ready, I just need a JIRA task :-)
> >>
> >> 2013/5/16 Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org>:
> >> > I have been looking into that and I am sure that's the problem, could
> >> > you register an issue with JIRA?
> >> >
> >> >
> >> > Thanks in advance
> >> > --
> >> > Łukasz
> >> > + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
> >> >
> >> > 2013/5/16 Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org>:
> >> >> Maybe your problem is related to:
> >> >>
> >> >> https://issues.apache.org/jira/browse/WW-3870
> >> >>
> >> >>
> >> >> Regards
> >> >> --
> >> >> Łukasz
> >> >> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
> >> >>
> >> >>
> >> >> 2013/5/9 Steven Yang <kenshin520@gmail.com>:
> >> >>> thanks good to know i am not being forgotten :)
> >> >>>
> >> >>>
> >> >>> On Thu, May 9, 2013 at 12:51 PM, Lukasz Lenart <
> >> lukaszlenart@apache.org>wrote:
> >> >>>
> >> >>>> It's on my ToDo list ;-)
> >> >>>>
> >> >>>> 2013/5/9 Steven Yang <kenshin520@gmail.com>:
> >> >>>> > Hi just wondering is anyone as any insight on this? Or
do I need
> to
> >> >>>> provide
> >> >>>> > more information?
> >> >>>> >
> >> >>>> > thanks
> >> >>>> >
> >> >>>> >
> >> >>>> > On Fri, Apr 26, 2013 at 3:37 PM, Steven Yang <
> kenshin520@gmail.com>
> >> >>>> wrote:
> >> >>>> >
> >> >>>> >> same behavior for devMode=true and false
> >> >>>> >>
> >> >>>> >> i am not sure what you mean, shouldnt init only be
called during
> >> >>>> >> initialization?
> >> >>>> >> or do you want to confirm that when I run my app after
> >> initialization,
> >> >>>> the
> >> >>>> >> init method wont be called again?
> >> >>>> >> so far the observation is that this only happen during
> >> initialization
> >> >>>> and
> >> >>>> >> before I access any of my actions, and no more init
called after
> >> that
> >> >>>> >>
> >> >>>> >>
> >> >>>> >> On Fri, Apr 26, 2013 at 2:35 PM, Lukasz Lenart <
> >> lukaszlenart@apache.org
> >> >>>> >wrote:
> >> >>>> >>
> >> >>>> >>> 2013/4/25 Felipe Lorenz <felipe.lorenz@idealogic.com.br>:
> >> >>>> >>> > with version 2.3.12, same behavior.
> >> >>>> >>>
> >> >>>> >>> Is this happen only during initialisation? in
devMode?
> >> >>>> >>>
> >> >>>> >>>
> >> >>>> >>> Regards
> >> >>>> >>> --
> >> >>>> >>> Łukasz
> >> >>>> >>> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
> >> >>>> >>>
> >> >>>> >>>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> >>>> >>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> >> >>>> >>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> >> >>>> >>>
> >> >>>> >>>
> >> >>>> >>
> >> >>>>
> >> >>>>
> ---------------------------------------------------------------------
> >> >>>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> >> >>>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> >> >>>>
> >> >>>>
> >>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> >> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> >>
> >>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message