struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven Yang <kenshin...@gmail.com>
Subject Re: interceptor init twice
Date Thu, 09 May 2013 07:59:41 GMT
thanks good to know i am not being forgotten :)


On Thu, May 9, 2013 at 12:51 PM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org>wrote:

> It's on my ToDo list ;-)
>
> 2013/5/9 Steven Yang <kenshin520@gmail.com>:
> > Hi just wondering is anyone as any insight on this? Or do I need to
> provide
> > more information?
> >
> > thanks
> >
> >
> > On Fri, Apr 26, 2013 at 3:37 PM, Steven Yang <kenshin520@gmail.com>
> wrote:
> >
> >> same behavior for devMode=true and false
> >>
> >> i am not sure what you mean, shouldnt init only be called during
> >> initialization?
> >> or do you want to confirm that when I run my app after initialization,
> the
> >> init method wont be called again?
> >> so far the observation is that this only happen during initialization
> and
> >> before I access any of my actions, and no more init called after that
> >>
> >>
> >> On Fri, Apr 26, 2013 at 2:35 PM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org
> >wrote:
> >>
> >>> 2013/4/25 Felipe Lorenz <felipe.lorenz@idealogic.com.br>:
> >>> > with version 2.3.12, same behavior.
> >>>
> >>> Is this happen only during initialisation? in devMode?
> >>>
> >>>
> >>> Regards
> >>> --
> >>> Ɓukasz
> >>> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
> >>>
> >>> ---------------------------------------------------------------------
> >>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> >>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> >>>
> >>>
> >>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message