struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Łukasz Lenart <lukasz.len...@googlemail.com>
Subject Re: XML Validation not working
Date Fri, 27 Jul 2012 12:25:19 GMT
Change dtd to:

http://struts.apache.org/dtds/xwork-validator-1.0.2.dtd


Regards
-- 
Łukasz
mobile +48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
Warszawa JUG conference - Confitura http://confitura.pl/

2012/7/27 Singh, Rajdeep <rajdeep.singh@hp.com>:
> Hi All,
>
> I have written classname-validation.xml as per tutorial given at Apache site but it's
not working for result name "input".
>
> Questions :
>
> 1. Do I need to write something in struts.xml for default validator to work ?
>
> Below is my validation xml file :
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE validators PUBLIC
> "-//OpenSymphony Group//XWork Validator 1.0.2//EN"
> "http://www.opensymphony.com/xwork/xwork-validator-1.0.2.dtd">
> <validators>
>  <field name="userName">
>  <field-validator type="requiredstring">
>         <param name="trim">true</param>
>         <message>User Name is required</message>
>         </field-validator>
>         </field>
> </validators>
>
> Thanks,
>
> Rajdeep Singh
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message