struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From abhishek jain <abhishek.netj...@gmail.com>
Subject Re: Tiles problem : Error executing tag: Attribute 'title' not found.
Date Fri, 08 Apr 2011 16:34:39 GMT
hi
yes, the first three lines of my file seo.jsp reads
<%@ page language="java" contentType="text/html; charset=ISO-8859-1"
    pageEncoding="ISO-8859-1"%>
<%@ taglib prefix="s" uri="/struts-tags"%>
<%@ taglib uri="http://tiles.apache.org/tags-tiles" prefix="tiles" %>

though my IDE myeclipse shows a cross sign in front of last two lines, but
it shows in other files also, so i gues this is fine,

Pl. advice on what should i check
thanks
abhi


On Fri, Apr 8, 2011 at 9:15 PM, Chris Pratt <thechrispratt@gmail.com> wrote:

> Did you remember to import the tiles taglib?
>  (*Chris*)
>
> On Fri, Apr 8, 2011 at 7:48 AM, abhishek jain <abhishek.netjain@gmail.com
> >wrote:
>
> > hi,
> > Someone help please
> > <tiles:getAsString name="title" /> works in the document where
> > layoutstore.jsp but not in seo.jsp which is a file called in
> > layoutstore.jsp.
> >
> > thanks
> > abhishek
> >
> > On Tue, Apr 5, 2011 at 2:50 PM, abhishek jain <
> abhishek.netjain@gmail.com
> > >wrote:
> >
> > > hi,
> > > It didnt solved my problem, i am still confused.
> > >
> > > <tiles:getAsString name="title" /> works in the document where
> > > layoutstore.jsp but not in seo.jsp which is a file called in
> > > layoutstore.jsp.
> > >
> > >
> > > pl advice,
> > > thanks
> > > abhishek
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > On Mon, Apr 4, 2011 at 1:50 PM, Mohamed SIDI <mhm.sidi@gmail.com>
> wrote:
> > >
> > >> you can see here,
> > >>
> > >>
> >
> http://tiles.apache.org/framework/tutorial/advanced/nesting-extending.html
> > >>
> > >> 2011/4/4 abhishek jain <abhishek.netjain@gmail.com>
> > >>
> > >>> Hi,
> > >>> I had already posted the relevant portion of hte tiles.xml file which
> > is:
> > >>>
> > >>>
> > >>>
> > >>> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
> > >>> <!DOCTYPE tiles-definitions PUBLIC
> > >>>        "-//Apache Software Foundation//DTD Tiles Configuration
> 2.0//EN"
> > >>>        "http://tiles.apache.org/dtds/tiles-config_2_0.dtd">
> > >>>
> > >>> <tiles-definitions>
> > >>>
> > >>>     <definition name="store.page" template="/layoutstore.jsp">
> > >>>         <put-attribute name="body" value="/bodystore.jsp" />
> > >>>         <put-attribute name="title" value="Title" type="string"
> > >>> cascade="true"/>
> > >>>         <put-attribute name="metakeyword" value="Keyword"
> type="string"
> > >>> cascade="true"/>
> > >>>     </definition>
> > >>>
> > >>> </tiles-definitions>
> > >>>
> > >>>
> > >>> now if i add as in hte above xml cascade="true" , the error will
> > appear.
> > >>>
> > >>>
> > >>> thanks
> > >>> abhishek
> > >>>
> > >>>
> > >>> On Mon, Apr 4, 2011 at 1:15 PM, Mohamed SIDI <mhm.sidi@gmail.com>
> > wrote:
> > >>>
> > >>>> Hi,
> > >>>>
> > >>>> It seems to be a parsing problem, can you put out your file xml
> > definig
> > >>>> the
> > >>>> tiles defintions
> > >>>> , this will help us
> > >>>>
> > >>>> 2011/4/4 abhishek jain <abhishek.netjain@gmail.com>
> > >>>>
> > >>>> > hi,
> > >>>> > It didnt worked ,
> > >>>> > first the cascade="true" was not recognized by my IDE (Myeclipse).
> > >>>> > Second on running, i got the following error:
> > >>>> >
> > >>>> > Caused by: org.xml.sax.SAXParseException: Attribute "cascade"
must
> > be
> > >>>> > declared for element type "put-attribute".
> > >>>> >
> > >>>> >
> > >>>> > Also this tiles definition is not extending anything, hence
i
> > couldnt
> > >>>> > understand the error.
> > >>>> > pl. help.
> > >>>> > thanks
> > >>>> > abhishek
> > >>>> >
> > >>>> > On Fri, Apr 1, 2011 at 3:10 PM, <jlmagc@gmail.com> wrote:
> > >>>> >
> > >>>> > > Try setting cascade='true' in the definition of the attribute
> > title.
> > >>>> > > Sent via BlackBerry from T-Mobile
> > >>>> > >
> > >>>> > > -----Original Message-----
> > >>>> > > From: abhishek jain <abhishek.netjain@gmail.com>
> > >>>> > > Date: Fri, 1 Apr 2011 14:39:27
> > >>>> > > To: Struts Users Mailing List<user@struts.apache.org>
> > >>>> > > Reply-To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
> > >>>> > > Subject: Tiles problem : Error executing tag: Attribute
'title'
> > not
> > >>>> > found.
> > >>>> > >
> > >>>> > > hi friends,
> > >>>> > > I am using struts 2.x and tiles framework. with hibernate
3.x
> and
> > >>>> > > development environment was Myeclipse.
> > >>>> > >
> > >>>> > > I have the following in tiles.xml
> > >>>> > >
> > >>>> > > <definition name="store.page" template="/layoutstore.jsp">
> > >>>> > >        <put-attribute name="body" value="/bodystore.jsp"
/>
> > >>>> > >        <put-attribute name="title" value="Title" type="string"
> />
> > >>>> > >        <put-attribute name="metakeyword" value="Keyword"
> > >>>> type="string"/>
> > >>>> > >    </definition>
> > >>>> > >
> > >>>> > >
> > >>>> > > I have the following (relevant) in layoutstore.jsp
> > >>>> > > <tiles:insertTemplate template="seo.jsp"/>
> > >>>> > >
> > >>>> > > and hte following in seo.jsp
> > >>>> > > <tiles:getAsString name="title" />
> > >>>> > >
> > >>>> > > yet i get the following error:
> > >>>> > >
> > >>>> > >  Error executing tag: Attribute 'title' not found.
> > >>>> > >
> > >>>> > > Cannt understand why , pl. help.
> > >>>> > > Thanks a lot .
> > >>>> > >
> > >>>> > >
> > >>>> > > --
> > >>>> > > Thanks and kind Regards,
> > >>>> > > Abhishek jain
> > >>>> > >
> > >>>> > >
> > >>>> >
> > >>>>
> > >>>>
> > >>>>
> > >>>> --
> > >>>>
> > >>>>
> > >>>> Cordialement
> > >>>>
> > >>>> Mohamed
> > >>>>
> > >>>
> > >>>
> > >>
> > >>
> > >> --
> > >>
> > >>
> > >> Cordialement
> > >>
> > >> Mohamed
> > >>
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message