struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rohit" <ro...@in-rev.com>
Subject RE: Chinese character problem
Date Thu, 31 Mar 2011 12:51:39 GMT
Sorry.. this is while submitting form. I started using this filter and the problem was solved.
But is this the right way?

<filter>
  		<filter-name>encodingFilter</filter-name>
    	<filter-class>org.springframework.web.filter.CharacterEncodingFilter</filter-class>
    	<init-param>
      		<param-name>encoding</param-name>
      		<param-value>UTF-8</param-value>
    	</init-param>
    	<init-param>
      		<param-name>forceEncoding</param-name>
      		<param-value>true</param-value>
    	</init-param>
	</filter> 
  

Regards,
Rohit

-----Original Message-----
From: Lukasz Lenart [mailto:lukasz.lenart@googlemail.com] 
Sent: 31 March 2011 18:18
To: Struts Users Mailing List
Subject: Re: Chinese character problem

2011/3/31 Rohit <rohit@in-rev.com>:
> I am trying to handle Chinese word in my application (Struts2 bases), but
> when the word "沃尔沃" in UI it becomes "&#27779;&#23572;&#27779;".
>
> How can I handle this?

Are you using property files?


Regards
-- 
Łukasz
+ 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
Warszawa JUG conference - Confitura http://confitura.pl/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message