struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rafael Karbowski" <karbow...@ascora.de>
Subject AW: Problem with character encoding during redirect to another action
Date Thu, 27 Jan 2011 08:16:40 GMT
Thank you very much.
This solved my problems.

Best Regards,
Rafael

-----Urspr├╝ngliche Nachricht-----
Von: li wei [mailto:li.wei.linfeng@gmail.com] 
Gesendet: Donnerstag, 27. Januar 2011 04:22
An: Struts Users Mailing List
Betreff: Re: Problem with character encoding during redirect to another action

I think this is not a struts issue.

are you using tomcat as your server?
you can try to set URIEncoding of Connector to "utf-8" in server.xml

(2011/01/26 23:45), Rafael Karbowski wrote:
> Hi @ all,
>
>
>
> I have a problem with the encoding of German umlauts. In the getter of the source action
they are correct,
>
> but the setter of the destination action sets bad encoded values. So far I can┬┤t find
any solution for this problem.
>
> It would be nice, if somebody has an idea how to fix it.
>
>
>
> For a detailed description see
>
> http://stackoverflow.com/questions/4791166/struts-2-parameter-coding-problem-during-redirect-to-another-action
>
>
>
> Best Regards
>
> Rafael
>
>
>
>
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message