struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Thompson <elephant...@gmail.com>
Subject Re: lost URL parameters with <s:param> tag
Date Tue, 20 Jul 2010 16:04:36 GMT
We ran into the same problem with our Struts apps; we ended up using
c:url from the JSTL core taglib instead.

-Brian



On Tue, Jul 20, 2010 at 10:58 AM, Emi Lu <emilu@encs.concordia.ca> wrote:
> On 07/20/2010 11:48 AM, Emi Lu wrote:
>>
>> Good morning,
>>
>> It seems that "s:param" does not work well when more than one s:param is
>> assigned.
>>
>> <s:url id="url_help" namespace="/Action/Global" action="ProcessHelp">
>> <s:param name="helpTitle" value="example1" />
>> <s:param name="help_text_name" value="contents" />
>> </s:url>
>>
>>
>> The second "help_text_name" is never called. How come? Found one line
>> bug report "lost URL parameters with <s:param> tag (bug 1938)" at
>> http://readlist.com/lists/struts.apache.org/user/9/47016.html
>>
>> Does someone know whether the bug has been fixed?
>>
> Another bug link:
> https://issues.apache.org/jira/browse/WW-1938
>
> Does someone has the fix version?
>
> Thanks,
> --
> Lu Ying
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message