struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Frederik Minatchy <frederi...@yahoo.fr>
Subject Re : Struts 2 tooltip is not working
Date Wed, 03 Mar 2010 13:00:33 GMT
You should use the tiles attribute

--- En date de : Mer 3.3.10, nani2ratna <nani2ratna@gmail.com> a écrit :

> De: nani2ratna <nani2ratna@gmail.com>
> Objet: Struts 2 tooltip is not working
> À: user@struts.apache.org
> Date: Mercredi 3 mars 2010, 9h42
> 
> Hi,
> 
> We are using struts- 2.1.8.1 GA release.
> I am trying to add tooltip attribute for <s:a/> tag.
> Its not working.
> 
> I tried adding <s:head/> still not working.
> I tried changing theme = 'xhtnl'.
> 
> Still its not working.
> is this a bug.
> 
> I am not using dojo plugin.
> I am using jquery plugin.
> Can anybody know whats the solution.
> 
> Thanks and Regards
> RS
> -- 
> View this message in context: http://old.nabble.com/Struts-2-tooltip-is-not-working-tp27766081p27766081.html
> Sent from the Struts - User mailing list archive at
> Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> 
> 


      

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message