struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Celinio Fernandes <cel...@yahoo.com>
Subject Re: [Struts 2.1.8] Filter init parameter "actionPackages" fails on JBoss5.1.0: workaround ?
Date Sun, 08 Nov 2009 17:25:21 GMT
Can someone provide a patch for it asap ?
http://jira.opensymphony.com/browse/XW-678


JBoss 5.1.0 GA users are stuck without it. 
Thanks in advance.


From: Celinio Fernandes <cel975@yahoo.com>
Subject: [Struts 2.1.8] Filter init parameter "actionPackages" fails on JBoss5.1.0: workaround
?
To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
Date: Sunday, November 8, 2009, 7:09 AM

Hi,
this is my configuration :
Struts 2.1.8
JBoss AS 5.1.0 GA jdk6

I am facing the same problem as described in this JIRA issue :
http://issues.apache.org/struts/browse/WW-2948

I am stuck on this, can anyone suggest a work around ?

This is the part in web.xml that causes the trouble :

    <filter>

        <filter-name>struts2</filter-name>

        <filter-class>org.apache.struts2.dispatcher.FilterDispatcher</filter-class>

        <init-param>

            <param-name>actionPackages</param-name>

            <param-value>example</param-value>

        </init-param>

    </filter>


If i remove the <init-param> attribute then it complains about actionPackages missing.
Of course I changed   <param-value> to point to the package where my Action classes
are (under WEB-INF/classes)

So, does it really come from the Virtual File System in JBoss 5 ?

Any work around in the meantime ? Thanks for helping.



      


      
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message