struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tommy Pham <tommy...@yahoo.com>
Subject Re: mapping result input & success to same jsp file
Date Tue, 15 Sep 2009 09:43:19 GMT
Hi Pawel & Lukasz,

Thanks for the reply.

--- On Tue, 9/15/09, Paweł Wielgus <poulwiel@gmail.com> wrote:

> From: Paweł Wielgus <poulwiel@gmail.com>
> Subject: Re: mapping result input & success to same jsp file
> To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
> Date: Tuesday, September 15, 2009, 3:30 AM
> Hi all,
> and just to be sure that everything is ok,
> check in config browser plugin your mappings.
> 
> http://poulwiel.blogspot.com/2009/09/config-browser-plugin-in-struts2.html
> 
> Best greetings,
> Paweł Wielgus.

I'm using wild card mappings and the config-browser does show all my mappings correctly. 
The only error I get in config-browser is when I try to view Configuration > Beans, which
I haven't mapped any bean in the xml yet.

> 
> 2009/9/15 Lukasz Lenart <lukasz.lenart@googlemail.com>:
> > 2009/9/15 Tommy Pham <tommyhp2@yahoo.com>:
> >> Is there any problem with action mapping result
> input & success to the same jsp file?  The jsp is not
> rendered correctly for input result and I'm not getting any
> error/warning from Struts with devMode=true.
> >
> > Nope, it should work, maybe you have some errors in
> jsp instead?
> >
> >
> > Regards
> > --
> > Lukasz
> > http://www.lenart.org.pl/
> > http://dailylog.lenart.org.pl/
> >

I have devMode=true for Struts and my log4j is set to info, since I'm trying to have as little
as warnings as possible.  But the logs show no errors and only the following warnings:
1) OgnlValueStack - Could not find property [theme]
2) OgnlValueStack - Could not find property [template]
3) ServletUrlRenderer - No configuration found for the specified action: '/Admin/Categories?c=1'
in namespace: '/Admin'. Form action defaulting to 'action' attribute's literal value.

I understand those warnings and they're not a top priority for me to fix ATM.  Am I supposed
to have all the properties with getters/setters for all my Struts' form tags?  Might this
cause it not to render properly for input?  If this is the case, I have a big problem then
trying to make this work in Struts 2.1.6. (Using Servlets+JSP, I don't have this problem since
my custom class will process all parameters for GET & POST from HttpServletRequest). The
form generates the input fields based on list of the languages which can change any time...

This is the ss of the expected page to show for result input (which should be the same prior
to form submission, ie: result success):

http://img36.imageshack.us/img36/1517/expected.jpg

This ss is the result input after form submission:

http://img38.imageshack.us/img38/5102/resultan.jpg

Note: this form/page/action does not have validation.xml.  The validation will be done inside
the action class when the form is submitted since at least 1 name from the list of languages
is required.

Thanks,
Tommy

> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message