struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Kiley <jhki...@summa-tech.com>
Subject Re: action call getting skiped
Date Mon, 04 May 2009 20:32:09 GMT
Just re-forwarding your message to the list won't necessarily improve the
chances of its being responded to.  Your message is hard to read and
understand.  That is probably why no one responded to it in the first place.
It seems likely that the problem does not lie in your interceptor stack but
rather in your action code or in your JSP.  Can you please confirm that the
unit tests you wrote for your action code validate that your action code
functions as designed?

jk

On Mon, May 4, 2009 at 4:26 PM, srinivasa_v . <srinivasa_v@sify.com> wrote:

> ---------- Forwarded message ----------
> From: srinivasa_v . <srinivasa_v@sify.com>
> Date: Mon, May 4, 2009 at 11:45 AM
> Subject: action call getting skiped
> To: Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org>
>
>
>  Hi ALL,
> I have list of emp details,I need to click on one of emp record,it will
> call
> an action class get the details from db display on the form,and edit the
> details and when i click on
> submit ,it will call an action calss where in
>  based on DOB i need to redirect to  and action
> say if age is <18 ,
> i need to go to   page ,where in I will have Yes and no button,if user
> clicks
> on yes,it goes to action class ,and  call  manager class BO ,and update
> detils in DB
> and call return back to action and goes to sucess page.
> for the first  time its working fine ,
> when I try to udate the same emp details again, same record
> age is <18
> it will go to yes and no page ,when I click on yes now instead of  going to
> action class,
> it is direcly going to sucess page,
>
> <action name="DOBWArning" method="update"
> class="com.dh.action.client.EMPCRUDAction">
>   <interceptor-stack name="gosInterceptor">
>    <interceptor-ref name="prepare"/>
>     <interceptor-ref name="chain"/>
>    <interceptor-ref name="i18n"/>
>  <interceptor-ref name="modelDriven"/>
>  <interceptor-ref name="fileUpload"/>
>  <interceptor-ref name="params"/>
>  <interceptor-ref name="basicStack"/>
>     <interceptor-ref name="validation"/>
>     <interceptor-ref name="workflow"/>
>   <interceptor-ref name="roles">
>        <param name="allowedRoles">2,3</param>
>      </interceptor-ref>
>  <result name="DATA_SUCCESS">../common/Confirm.jsp</result>
>  <result name="FAILURE">../common/Error.jsp</result>
>  <result name="SUCCESS">../common/success.jsp</result>
>  </action>
>
>
> This a production issue for me ,
> and this is occcuring when I try to go thru www.balbal.com, and in
> production iam going thru F5,
> and its working fine if I direcly access my  ipaddress,
> and we have another module in prodution which is based on purely on
> servlets
> and jsp ,having  similar flow ,
> and its working fine .
>
> is any of the interceptors having  cache problem
>
>
>
>
> regrads.
>



-- 
Jim Kiley
Senior Technical Consultant | Summa
[p] 412.258.3346
http://www.summa-tech.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message