struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charlesmel Carino <charlesmel1...@yahoo.com>
Subject Re: Struts Action Issue
Date Thu, 09 Apr 2009 14:23:42 GMT
Riya,

I'm sure that if you trace the request submission from JSP to your Action class
by debugging it step by step you will find where the culprit will be. I had one experience
before that took me hours to figure out whats wrong in our JSP page where its not showing
block of data. After debugging step by step, the logic that checks for the string to show
the block of
data had a trailing empty character. That string was saved in the database with the trailing
space char.
and when we pulled it and check for the matching string, our JSP was screwed up. So just a
note
always trim the data(String) you push to your database.

Goodluck on the debugging spree :).

Rommel



________________________________
From: Muthu Velappan <muthu.velappan@aspiresys.com>
To: Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org>
Sent: Thursday, April 9, 2009 5:49:38 AM
Subject: RE: Struts Action Issue

Out of curiosity, I gave the same value in my application and tested, I got
the exact junk back in my action not even a truncated one. So, please check
whether ur action bypasses only this kind of string or even valid string
like "test" or "sample". If it doesn't show valid string then there is
problem with view file field name and action variable name. If valid strings
are working fine and only this kind of string seems to be a problem then
please generate the issue in a small testcase and send it across. 

Thanks,
Muthu

-----Original Message-----
From: riya [mailto:rachana8p@gmail.com] 
Sent: Thursday, April 09, 2009 2:33 AM
To: user@struts.apache.org
Subject: Struts Action Issue


Hi, 

Recently I observed that if in JSP input text I have entered special
characters, lets say: 

displayIDNumber:  #$!@#%$!#$%!(*)&*()*(&

In the action I get displayIDNumber as "" i.e empty string. 

Nowhere in the code we are explicitly emptying the string whenever there are
special characters in the input string. 

I puzzled. Can someone please clarify? 

Thanks in advance!!
-- 
View this message in context:
http://www.nabble.com/Struts-Action-Issue-tp22959505p22959505.html
Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message