struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tomi21 <tomitre...@gmail.com>
Subject Re: Struts2 2.0.11 problem with url and parameters
Date Tue, 25 Nov 2008 09:04:39 GMT

Can Someone give me a hand please? 

Thanks very much!!

Tomi21 wrote:
> 
> I've changed the type to Integer and is still not working. If I set the
> parameteres with a form and POST method everything works fine but if I use
> <url> tag (GET method) the setter is never called.
> 
> Has it maybe something to do with interceptors?
> 
> Thanks for helping. I'm going crazy with this issue!!.
> 
> 
> Andras Balogh wrote:
>> 
>> Hi,
>> 
>> Only in this case is not working with the parameter "indice" or none of 
>> the parameters (in other actions) are set?
>> Can you try to use Integer instead of int? For me it works with Integer.
>> 
>> Best regards,
>> Andras.
>> 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Struts2-2.0.11-problem-with-url-and-parameters-tp20577582p20677399.html
Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message