struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adam Hardy <ahardy.str...@cyberspaceroad.com>
Subject devMode
Date Wed, 08 Oct 2008 17:04:47 GMT
I fully expect that there's a simple answer to this one but I can't find it in 
the wiki or the mailing list archives.

devMode is set to true in my struts.xml, which loads as per the logging, but my 
webapp is not reloading the i18n bundle. Actually it's not giving me enhanced 
exceptions either, I just checked.

I get the log statements:

INFO 17:58:36 XmlConfigurationProvider.register(): Parsing configuration file 
[struts-default.xml] (com.opensymphony.xwork2.config.providers)
INFO 17:58:36 XmlConfigurationProvider.register(): Parsing configuration file 
[struts-plugin.xml] (com.opensymphony.xwork2.config.providers)
INFO 17:58:36 XmlConfigurationProvider.register(): Parsing configuration file 
[struts.xml] (com.opensymphony.xwork2.config.providers)
WARNING 2008-10-08 17:58:36 Settings.getLocale(): Settings: Could not parse 
struts.locale setting, substituting default VM locale (org.apache.struts2.config)
INFO 17:58:36 DefaultConfiguration.setProperty(): Overriding property 
struts.configuration.xml.reload - old value: false new value: true 
(com.opensymphony.xwork2.config.impl)
INFO 17:58:36 BeanSelectionProvider.register(): Loading global messages from 
org.permacode.patternrepo.package.properties (org.apache.struts2.config)


So struts is taking note of struts.configuration.xml.reload but not 
struts.devMode. Anyone know what the problem is likely to be?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message