struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yayo <eduy...@gmail.com>
Subject Re: Model not getting pushed on valuestack.
Date Sun, 14 Sep 2008 19:00:04 GMT
Oops... you missed Validation in the first post... Emh.. Validation should
redirect to the input mapping and never to execute the action... But
validation takes place after all setters and converts have been done so the
model is up and ready... Seems so weird...

On Sun, Sep 14, 2008 at 8:22 PM, Jayeshpowar <jayeshpowar@gmail.com> wrote:

>
> Hi yayo,
>       I get the object pre populated in jsp when i populate in prepare.But
> the problem occurs after validation .As the object is populated in prepare
> ,
> changes made to the object values prior to validation are lost and the
> default values in the object are restated.
>
>
>
> >
> > You can implement the Preparable interface so a prepare() method is
> > instanced after all property setters and there you can populate the model
> > for it to have a correct value when execution comes
> >
> >
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Model-not-getting-pushed-on-valuestack.-tp19479961p19482897.html
> Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>


-- 
"Sit tibi terra levis"

http://yayocaturas.blogspot.com/

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message