struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ravi_eze <ravi_...@yahoo.com>
Subject RE: wrong request parameters sent
Date Sat, 05 Jan 2008 10:05:18 GMT

yaa i am presetting the checkbox.

any how i got the solution, may b a workaround one:i wrote a reset
interceptor which would always reset the checkbox vairable of the action
class when the jsp page is submitted. now if the checkbox is not selected
the value remains reset.





mgainty wrote:
> 
> 
> are you pre-setting the value or fieldValue attributes for s:checkbox
> please display code in your jspMartin
> ______________________________________________Disclaimer and
> confidentiality noteEverything in this e-mail and any attachments relates
> to the official business of Sender. This transmission is of a confidential
> nature and Sender does not endorse distribution to any party other than
> intended recipient. Sender does not necessarily endorse content contained
> within this transmission.> Date: Mon, 31 Dec 2007 21:48:12 -0800> From:
> ravi_eze@yahoo.com> To: user@struts.apache.org> Subject: Re: wrong request
> parameters sent> > > hi any help?> > > > ravi_eze wrote:> >
> > hi,> > > >
> i have 3 checkboxes(c1,c2,c3) enclosed in a form (theme: ajax;> >
> validate=true). I am trying to get the validation done by ajax and when i>
> > un-check all boxes or check some of the boxes i see that always c3 is> >
> being set in request parameter.> > > > when i tried to debug i found the
> following statement in> > validationClient.js which could be a cause of
> this behavior:> > > > var vc = this;> > var form = input.form;>
> var
> params = new Object();> > for (var i = 0; i < form.elements.length; i++)
> {> > var e = form.elements[i];> > if (e.name != null && e.name !=
'') {> >
> params[e.name] = e.value;> > }> > }> > > > which is always putting
the 3rd
> checkbox in the request parameter even> > though its not checked. If i
> remove all ajax related attributes (i.e.> > <s:head, <s:form.. ) the
> parameters are going right and the validations> > are happening fine. > >
> > > any ideas where i am going wrong/ is any body else is also getting
> the> > same behavior?> > > > > > -- > View this message in
context:
> http://www.nabble.com/wrong-request-parameters-sent-tp14555088p14564745.html>
> Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.> > >
> ---------------------------------------------------------------------> To
> unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org> For additional
> commands, e-mail: user-help@struts.apache.org> 
> _________________________________________________________________
> Don't get caught with egg on your face. Play Chicktionary!
> http://club.live.com/chicktionary.aspx?icid=chick_wlhmtextlink1_dec
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/wrong-request-parameters-sent-tp14555088p14631571.html
Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message