struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Niall Pemberton" <niall.pember...@gmail.com>
Subject Re: Validation and XHTML
Date Wed, 20 Jun 2007 13:12:59 GMT
On 6/20/07, lextest <strutsuser@mlecza.newnetco.com> wrote:
> Hello,
>
> We have a client using Struts 1.2.9.  They are experiencing a problem when
> trying to use client side validation on a struts page that is using
> html:xhtml.  It's the exact problem described in this bug report:
> http://issues.apache.org/struts/browse/STR-2482
>
> The above link leads me to believe this problem was fixed in 1.2.8.  Any
> idea why we would still be experiencing the problem using 1.2.9?

Saying your client is experiencing the same problem doesn't really
tell us alot. If they are running Struts 1.2.9 then they should see
different markup being rendered for the <form> (i.e. it should be
rendered with an "id" attribute rather than "name") - is that the
case? If not it would suggest they are not running Struts 1.2.9. If
they do see that then as well as the fixes to Struts - there were also
related changes in Commons Validator - I believe in Validator 1.2.0
(but I would recommend the latest Validator 1.3.1 which is compatible
with Struts 1.2.9) - so they also need to make sure they have upgraded
to that version of validator.

Niall

> Regards.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message