struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ChristopherAngel ...@dezmond.co.uk>
Subject Re: [S2] Unable to get Struts 2.0.6 working
Date Wed, 07 Mar 2007 17:52:59 GMT

No nothing.


Musachy Barroso wrote:
> 
> Any error on tomcat's log?
> 
> musachy
> 
> On 3/7/07, ChristopherAngel <dc@dezmond.co.uk> wrote:
>>
>>
>> I am unable to get my own example web app working with struts 2.0.6
>>
>> I am using Netbeans 5.5 and tomcat 5.5.17 and have included the following
>> jars:
>>
>> commons-collections-3.2.jar
>> freemarker-2.3.8.jar
>> struts2-core-2.0.6.jar
>> commons-logging-1.0.4.jar
>> ognl-2.6.11.jar
>> xwork-2.0.1.jar
>>
>> struts.xml:
>> <!DOCTYPE struts PUBLIC
>> "-//Apache Software Foundation//DTD Struts Configuration 2.0//EN"
>> "http://struts.apache.org/dtds/struts-2.0.dtd">
>> <struts>
>>   <package name="Struts" extends="struts-default">
>>     <action name="StrutsSomething" class="StrutsSomething">
>>       <result>/StrutsSomething.jsp</result>
>>     </action>
>>   </package>
>> </struts>
>>
>> web.xml:
>> <web-app id="WebApp_9" version="2.4" xmlns="
>> http://java.sun.com/xml/ns/j2ee"
>> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>> xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
>> http://java.sun.com/xml/ns/j2ee/web-app_2_4.xsd">
>>     <display-name>Struts Something</display-name>
>>     <filter>
>>         <filter-name>struts2</filter-name>
>>
>> <filter-class>org.apache.struts2.dispatcher.FilterDispatcher
>> </filter-class>
>>     </filter>
>>     <filter-mapping>
>>         <filter-name>struts2</filter-name>
>>         <url-pattern>*.do</url-pattern>
>>     </filter-mapping>
>>     <welcome-file-list>
>>         <welcome-file>index.html</welcome-file>
>>     </welcome-file-list>
>> </web-app>
>>
>> When I deploy my webapp no errors are thrown but when i go to
>> http://localhost:8084/MyProject/StrutsSomething.do I get a 404.  The port
>> and host are correct as this is the tomcat instance I always use.
>>
>> I have also put breakpoints in my StrutsSomething Action but it is not
>> reaching this code.
>>
>> Please could some one tell me if there is anything in my configuration
>> that
>> I am missing?
>>
>>
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Unable-to-get-Struts-2.0.6-working-tf3363724.html#a9358123
>> Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>>
>>
> 
> 
> -- 
> "Hey you! Would you help me to carry the stone?" Pink Floyd
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Unable-to-get-Struts-2.0.6-working-tf3363724.html#a9358308
Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message