struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kurapica <kurap...@gmail.com>
Subject Re: File upload fails first time, then works after page reload
Date Thu, 29 Mar 2007 11:02:54 GMT
I met the same problem.

When I use struts 2 Action to accept the form, it fails occasionally.
Then I wrote a servlet to replace the form. With servlet, it always
fails at first time, and success after press backspace and submit the
form again.

2007/3/28, Kelly Morrison <kMorrison@pathfire.com>:
> I really don't know if I'm using NTML Authentication: how would I check
> that?
>
> I managed to work around my problem by getting the request, wrapping it
> in a JakartaMultiPartRequest, parsing the request, and retrieving the
> values to initialize my class. For some reason, the very first time I
> try to submit, the multipart request doesn't get wrapped and my bean
> doesn't get initialized properly, but it works after that. It's very
> puzzling.
>
> Thanks for the advice,
>    kell
>
> -----Original Message-----
> From: Amit_Wadhwa@Dell.com [mailto:Amit_Wadhwa@Dell.com]
> Sent: Tuesday, March 27, 2007 11:10 PM
> To: user@struts.apache.org; user@struts.apache.org
> Subject: RE: File upload fails first time, then works after page reload
>
> Are you using the Java NTML Authentication method by any chance (before
> reaching this page or on this page) ?
> NTLM makes tomcat/struts behave erratically. Form posts dont work
> (Intermittently).
>
>
> ________________________________
>
> From: Kelly Morrison [mailto:kMorrison@pathfire.com]
> Sent: Wed 3/28/2007 12:30 AM
> To: Struts Users Mailing List
> Subject: File upload fails first time, then works after page reload
>
>
>
>    I'm a Struts newbie having problems with the file upload in Struts
> 2.0.6 with Tomcat 6.0.10. When I select a file and submit it, the
> setXXX(), setXXXContentType(), and setXXXFileName() methods in my action
> aren't being called. However, if I then hit the Back button and try
> again, it works and my setters are called.
>
>    If I set a breakpoint in my upload action's execute() method, I can
> see that the first time around, all the way down in the
> CoyoteAdapter.service() method, the "file", "uploadContentType", and
> "uploadFilename" values are all null (in the
> request->attributes->table->...etc... data). After backing up and
> resubmitting, the values are filled in appropriately, so it looks like
> the problem is occurring long before my upload action is called.
>
>    I looked through the open issues, but didn't see anything relevant. I
> would appreciate any suggestions that might help me debug this.
>
>    Thanks,
>       kell
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message