struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Newton <newton.d...@yahoo.com>
Subject Re: Error while running struts blank on Weblogic 8.1
Date Wed, 07 Feb 2007 16:05:36 GMT
Are you using the j4 S2 libs?

--- Sridhar Srigiriraju
<srigiriraju.sridhar@gmail.com> wrote:

> Dave,
> 
> I am using *Sun JDK142_05*
> Weblogic *8.1 SP4*
> 
> Is it identified already as a problem ? I am also
> attaching the trace from
> my server log
> 
> Thanks
> Sridhar
> 
> 
> *<Feb 7, 2007 11:00:26 AM EST> <Info> <Management>
> <BEA-141107> <Version:
> WebLogic Server 8.1
> P4  Mon Nov 29 16:21:29 PST 2004 471647
> WebLogic XMLX Module 8.1 SP4  Mon Nov 29 16:21:29
> PST 2004 471647 >
> <Feb 7, 2007 11:00:26 AM EST> <Notice> <Management>
> <BEA-140005> <Loading
> domain configuratio
>  from configuration repository at
>
C:\bea\user_projects\domains\DTIDomain\.\config.xml.>
> <Feb 7, 2007 11:00:27 AM EST> <Notice> <Log
> Management> <BEA-170019> <The
> server log file C:\
> ea\user_projects\domains\DTIDomain\DTINew\DTINew.log
> is opened. All server
> side log events wi
> l be written to this file.>
> <Feb 7, 2007 11:00:28 AM EST> <Notice> <Security>
> <BEA-090082> <Security
> initializing using s
> curity realm myrealm.>
> <Feb 7, 2007 11:00:28 AM EST> <Notice>
> <WebLogicServer> <BEA-000327>
> <Starting WebLogic Admin
> Server "DTINew" for domain "DTIDomain">
> Feb 7, 2007 11:00:32 AM
>
org.apache.struts.tiles.TilesPlugininitDefinitionsFactory
> INFO: Tiles definition factory loaded for module ''.
> <Feb 7, 2007 11:00:32 AM EST> <Notice>
> <WebLogicServer> <BEA-000331>
> <Started WebLogic Admin
> erver "DTINew" for domain "DTIDomain" running in
> Development Mode>
> <Feb 7, 2007 11:00:32 AM EST> <Notice>
> <WebLogicServer> <BEA-000360> <Server
> started in RUNNI
> G mode>
> <Feb 7, 2007 11:00:32 AM EST> <Warning>
> <WebLogicServer> <BEA-000372>
> <HostName: 0.0.0.0, map
>  to multiple IP
> addresses:169.254.241.150,128.209.33.190>
> <Feb 7, 2007 11:00:32 AM EST> <Notice>
> <WebLogicServer> <BEA-000355> <Thread
> "ListenThread.De
> ault" listening on port 7001, ip address *.*>
> Feb 7, 2007 11:03:29 AM
>
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessorinitDefinitionsMapping
> INFO: Tiles definition factory found for request
> processor ''.
> <Feb 7, 2007 11:03:29 AM EST> <Error> <HTTP>
> <BEA-101020>
> <[ServletContext(id=13124449,name=s
> ruts-blank,context-path=/struts-blank)] Servlet
> failed with Exception
> java.lang.NullPointerException
>         at
>
org.apache.struts.tiles.xmlDefinition.FactorySet.getDefinition(
> FactorySet.java:114*
> 
> *        at
>
org.apache.struts.tiles.definition.ComponentDefinitionsFactoryWrapper.getDefinitio
> (ComponentDefinitionsFactoryWrapper.java:84)
>         at
>
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.processTilesDefinition
> (TilesRequestP
> ocessor.java:152)
>         at
>
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.internalModuleRelativeForward
> (TilesR
> questProcessor.java:341)
>         at
>
org.apache.struts.action.RequestProcessor.processForward(
> RequestProcessor.java:572*
> 
> *        at
> org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(
> RequestProcessor.java:221)
>         at
>
org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java
> :1196)
>         at
>
org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java
> :414)
>         at
>
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:740)
>         at
>
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853)
>         at
>
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInvocationAction.run
> (ServletStubI
> pl.java:1006)
>         at
>
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(
> ServletStubImpl.java:419)
>         at
>
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(
> ServletStubImpl.java:315)
>         at
>
weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run
> (WebAppS
> rvletContext.java:6718)
>         at
>
weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(
> AuthenticatedSubject.java
> 321)
>         at
> weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(
> SecurityManager.java:121)
>         at
>
weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.invokeServlet
> (WebAppServletContext.
> ava:3764)
>         at
>
weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.execute(
> ServletRequestImpl.java:2644)
>         at
>
weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:219)
>         at
>
weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:178)
> >*
> 
> 
> 
> 
> On 2/7/07, Dave Newton <newton.dave@yahoo.com>
> wrote:
> >
> > --- Sridhar Srigiriraju wrote:
> > > [Weblogic 8.1 problem]
> >
> > You're using the j4 libs? Which JDK; Sun or
> JRockit,
> > and which version? Which Weblogic SP?
> >
> > Dave
> >
> >
> >
> >
> >
> >
>
____________________________________________________________________________________
> > Do you Yahoo!?
> > Everyone is raving about the all-new Yahoo! Mail
> beta.
> > http://new.mail.yahoo.com
> >
> >
>
---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail:
> user-unsubscribe@struts.apache.org
> > For additional commands, e-mail:
> user-help@struts.apache.org
> >
> >
> 



 
____________________________________________________________________________________
Never miss an email again!
Yahoo! Toolbar alerts you the instant new Mail arrives.
http://tools.search.yahoo.com/toolbar/features/mail/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message