struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jared Blitzstein <mailing-l...@blitzstein.net>
Subject Re: debug in eclipse using tomcat plug-in
Date Tue, 05 Dec 2006 17:57:26 GMT
I honestly didn't even know the sysdeo plugin still worked, I thought  
it died out a while ago. Like Jorge said, look into moving to WPT, it  
has it built in already.

http://www.eclipse.org/webtools/

On Dec 5, 2006, at 12:52 PM, Lim Hock-Chai wrote:

> I'm able to access my computer at home to know the version yet.  Sees
> like there might be a problem with Eclipse.  See link below:
>
> http://www.eclipseplugincentral.com/PNphpBB2-printview-t-1244- 
> start-0.ht
> ml
>
> -----Original Message-----
> From: Jared Blitzstein [mailto:mailing-list@blitzstein.net]
> Sent: Tuesday, December 05, 2006 11:25 AM
> To: Struts Users Mailing List
> Subject: Re: debug in eclipse using tomcat plug-in
>
> What version of everything are you using?
>
> On Dec 5, 2006, at 12:05 PM, Lim Hock-Chai wrote:
>
>> When I try to debug my application by starting tomcat using tomcat
>> eclipse plug-in, eclipse keeps telling me that it can not find the
>> source.
>>
>> I'm not sure if there is a setting problem in eclipse, tomcat or
>> struts.
>> Can somebody give me some pointer?
>>
>> thanks.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message