struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Pratt" <thechrispr...@gmail.com>
Subject Re: Tiles +GetTag +Tomcat 5.? problem
Date Thu, 09 Nov 2006 17:51:28 GMT
Make sure you define the menu attribute to by type=string, it seems to be
assuming that menu is type=page.
  (*Chris*)

On 11/9/06, Antonio Petrelli <apetrelli@apache.org> wrote:
>
> Eduardo Simioni ha scritto:
> > Hi all,
> >
> > I'm facing a problem with Tiles GetTag on recent Tomcat versions
> > (couldn't find the exact version, but is the one packaged with Sun
> > Application Server EE 8).
> >
> > I have (among others) a <tiles:get name="menu" /> tag.
> >
> > That "menu" can be present or not as it is programmatically inserted.
> > If it's not present, the page should just omit it.
> > ...
> > If the the attribute is null:
> > ...
> > Tiles doesn't find the attribute (ok until here), but then, it tries
> > to process it as a URL and falls on the following error: "The
> > requested resource (/jsp/_template/menu) is not available". This error
> > is shown on the page, where nothing should appear.
> >
> > This happens even if I set the attribute ignore="true" in the tag
> > (what is not necessary on earlier Tomcat versions).
>
> I don't think it's a Tomcat bug, but a Tiles one: the "ignore" attribute
> should manage your case. Can you provide a small test case and, if it
> fails, can you open a JIRA issue?
> Thank you
> Antonio
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message