struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matts" <mateof...@hotmail.com>
Subject Re: Struts tiles cewolf problem
Date Mon, 04 Sep 2006 14:37:37 GMT
Here's the web.xml (its works without tiles):
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<!DOCTYPE web-app PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 
2.3//EN"

"http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd">

<web-app>

<display-name>Cewolf</display-name>

<servlet>

<servlet-name>action</servlet-name>

<servlet-class>org.apache.struts.action.ActionServlet</servlet-class>

<init-param>

<param-name>config</param-name>

<param-value>/WEB-INF/struts-config.xml</param-value>

</init-param>

<load-on-startup>1</load-on-startup>

</servlet>


<servlet>

<servlet-name>CewolfServlet</servlet-name>

<servlet-class>de.laures.cewolf.CewolfRenderer</servlet-class>

<load-on-startup>1</load-on-startup>

</servlet>


<servlet-mapping>

<servlet-name>action</servlet-name>

<url-pattern>*.do</url-pattern>

</servlet-mapping>



<servlet-mapping>

<servlet-name>CewolfServlet</servlet-name>

<url-pattern>/cewolf/*</url-pattern>

</servlet-mapping>



<welcome-file-list>

<welcome-file>index.jsp</welcome-file>

</welcome-file-list>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/struts-bean</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/struts-bean.tld</taglib-location>

</taglib>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/struts-logic</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/struts-logic.tld</taglib-location>

</taglib>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/struts-html</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/struts-html.tld</taglib-location>

</taglib>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/c</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/c.tld</taglib-location>

</taglib>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/fmt</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/fmt.tld</taglib-location>

</taglib>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/struts-tiles</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/struts-tiles.tld</taglib-location>

</taglib>

<taglib>

<taglib-uri>/WEB-INF/struts-nested</taglib-uri>

<taglib-location>/WEB-INF/struts-nested.tld</taglib-location>

</taglib>

</web-app>

----- Original Message ----- 
From: "Antonio Petrelli" <brenmcguire@tariffenet.it>
To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
Sent: Monday, September 04, 2006 11:27 AM
Subject: Re: Struts tiles cewolf problem


> Matts ha scritto:
>> It's work fine if i don't use tiles.
>> The problem is that with tiles the chart are not show.
>>
>
> I don't see anything wrong with your file. What do you exactly mean with 
> "the charts are not shown"? The page is completely blank? There is a 
> missing piece of the page? Images are not shown, and you see a "broken 
> image" in your result?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message