struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romu <rom...@gmail.com>
Subject Re: problem of the "&" character in validation xml
Date Fri, 11 Aug 2006 13:26:05 GMT
thanks  it worked .

i have low skills in xml :) though it s look like html .



2006/8/11, Srinivas_Biragoni@3com.com <Srinivas_Biragoni@3com.com>:
>
>
>
>
>
> Use &amp instead of & in validation.xml file.
>
>
>
>
>
>              Romu
>              <romu31@gmail.com
>              >                                                          To
>                                        "Struts Users Mailing List"
>              08/11/2006 03:53          <user@struts.apache.org>
>              PM                                                         cc
>
>                                                                    Subject
>              Please respond to         problem of the "&" character in
>                "Struts Users           validation xml
>                Mailing List"
>              <user@struts.apac
>                   he.org>
>
>
>
>
>
>
>
> hey
>
> I  list all the characaters accepted in a <html:text > balise .
>
> the current list which works is :
>
> <constant>
>             <constant-name>enseigneCommerciale</constant-name>
>             <constant-value>^[A-Z0-9,/"';%?!.()\-\s]*$</constant-value>
> </constant>
>
> the problem is when i want to add the "&" character .
>
> it says the entity name should be followed by the enity reference .
>
> think it's xml rules .
> anyone has tried it yet , i mean to define entity in the
> validation.xmlfile ?
>
> thanks .
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message