struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Todd Nine <todd.n...@gmail.com>
Subject Re: Problems with ControllerConfig properties
Date Tue, 08 Feb 2005 17:52:56 GMT
Nevermind, I just realized why its being set.  That's what I get for
trying to use a WSAD gui! ;-)


On Tue, 8 Feb 2005 12:50:59 -0500, Todd Nine <todd.nine@gmail.com> wrote:
> Hi all,
>    I am trying to extend RequestProcessor as well as ControllerConfig
> and I am running into errors.  For instance, when I use the default
> ControllerConfig, all of the values are initialized to their defaults,
> and no setters are called.  When I extends the processor and the
> config, setters are being called for properties I have not specified!
> For instance, here is my mapping
> 
> <controller processorClass="com.llic.web.action.LaserRequestProcessor"
> inputForward="false" locale="false"
> className="com.llic.web.config.LaserControllerConfig" nocache="true">
>                 <set-property property="mappingName" value="login" />
>         </controller>
> 
> Obviously setMappingName("login") is executed, but setLocale(false) is
> being executed on the super class ControllerConfig (I know this from
> debugging and setting a breakpoint).  Why is this happening, I am only
> specifiying one property, why is the setter being called?  I am using
> struts version 1.2.4.
> 
> Thanks,
> Todd
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message