struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daniel Watrous" <dwatr...@hotmail.com>
Subject Re: Trouble with DispatchAction and ValidatorActionForm
Date Tue, 08 Feb 2005 22:37:00 GMT
Thanks for the advice!

I have enabled debug and found as you suggested these lines at the bottom of 
my file:

16:32:57,446 DEBUG RequestProcessor:787 -  Populating bean properties from 
this request
16:32:57,459 DEBUG RequestProcessor:919 -  Validating input form properties
16:32:57,460 DEBUG PropertyMessageResources:134 - 
getMessage(en_US,prompt.stakeName)
16:32:57,461 DEBUG PropertyMessageResources:226 - loadLocale(en_US)
16:32:57,461 DEBUG PropertyMessageResources:226 - loadLocale(en)
16:32:57,462 DEBUG PropertyMessageResources:226 - loadLocale()
..[and so on for each field]
16:32:57,479 DEBUG RequestProcessor:951 -  Validation failed, returning to 
'/manage_stake.jsp'

Shouldn't this mean that manage_stake.jsp should be displayed?  That is the 
last line in my log.  What shall I look to now?

DW

----- Original Message ----- 
From: "Niall Pemberton" <niall.pemberton@blueyonder.co.uk>
To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
Sent: Monday, February 07, 2005 4:19 PM
Subject: Re: Trouble with DispatchAction and ValidatorActionForm


> You need to know what struts is trying to do. I suggest configuring the
> logging to "debug" - then you should find out where its trying to go to 
> and
> what the problem is.
>
> If validation is being performed but failing then you should see something
> like...
>   DEBUG Validating input form properties
>   DEBUG Validation failed, returning to '/manage_stake.jsp'
>
> If validation either isn't being performed or no errors are found, then it
> should tell you where its forwarding to, something like...
>   DEBUG processForwardConfig(ForwardConfig[name=?????,path=????...])
>
> Blank pages are usually when either you haven't configured things 
> properly,
> or somethings blowing up on the page. Either way the logs should tell you.
>
> Niall
>
> P.S. In your struts config, you have  a "failure" forward for the mapping
> that doesn't look like a proper path - although the code you say your 
> using
> doesn't show it being used...
>
> <forward name="failure" path="error"/>
>
>
>
> ----- Original Message ----- 
> From: "Daniel Watrous" <dwatrous@hotmail.com>
> To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
> Sent: Monday, February 07, 2005 10:34 PM
> Subject: Re: Trouble with DispatchAction and ValidatorActionForm
>
>
>> Thank you for the suggestion.  I tried this and am still getting only a
>> BLANK page with validate="true".  Are there any other ideas?
>> DW
>>
>> ----- Original Message ----- 
>> From: "Niall Pemberton" <niall.pemberton@blueyonder.co.uk>
>> To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
>> Sent: Monday, February 07, 2005 2:19 PM
>> Subject: Re: Trouble with DispatchAction and ValidatorActionForm
>>
>>
>> > Looks to me like your missing a "/" off your input parameter....
>> >
>> > --->     input="manage_stake.jsp">
>> >
>> > Niall
>> >
>> > P.S. don't forget to set validate back to "true".
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message