struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joe Germuska <...@Germuska.com>
Subject RE: Tomcat startup error using struts.
Date Tue, 25 May 2004 01:32:34 GMT
At 8:53 AM +1000 5/25/04, BARBEY Stuart R wrote:
>Thanks to everyone who replied.  My problem was:
>
>INFO: Initializing,
>config='org.apache.struts.action.ActionResources',returnNull=true
>24/05/2004 14:05:55 org.apache.commons.digester.Digester error
>SEVERE: Parse Error at line 18 column 19: The content of element type
>"set-property" must match "EMPTY".
>org.xml.sax.SAXParseException: The content of element type "set-property"
>must match "EMPTY".
>
>In my struts-config file had the following entry:
>
><set-property property="definitions-parser-validate" value="true">
></set-property>
>
>When I changed it to:
>
><set-property property="definitions-parser-validate"
>value="true"></set-property>
>
>The errors went away. Can anyone tell me why this is the case?

because the element wasn't empty.  It had at least one newline 
character as its content.

This is a good reason to render the element using the empty-element syntax
<set-property .../> instead of <set-property...></set-property>

Joe
-- 
Joe Germuska            
Joe@Germuska.com  
http://blog.germuska.com    
       "Imagine if every Thursday your shoes exploded if you tied them 
the usual way.  This happens to us all the time with computers, and 
nobody thinks of complaining."
             -- Jef Raskin

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message