struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Friedman" <hum...@ix.netcom.com>
Subject RE: Struts - not compatible with IE 5.2 on MacIntosh???
Date Thu, 27 May 2004 02:38:26 GMT
Kendell,

Have you turned on Javascript debugging (if it is available) in your Mac IE
to see if it has any issues with the Javascript itself?

Regards,
David

-----Original Message-----
From: None None [mailto:fzammett@hotmail.com]
Sent: Wednesday, May 26, 2004 10:27 PM
To: user@struts.apache.org
Subject: RE: Struts - not compatible with IE 5.2 on MacIntosh???


Have you verified what is being passed to the server?  I use a tool called
HTTPWatch, but I'm betting it's not available for Mac, but I'm sure there
are comperable tools available.  I can't imagine the browser isn't passing
the data, unless you have some script running before the for is submitted
that might be wacking the fields... You could of course just dump the
contents of the request object first thing in your ActionForm (or maybe in
an Action, just to be sure nothing is going wrong before that), but I would
first verify wether it's being passed or not, and I would do that
independant of Struts, or even your app server.


>From: Kendell Churchwell <kendelln@aol.com>
>Reply-To: "Struts Users Mailing List" <user@struts.apache.org>
>To: user@struts.apache.org
>Subject: Struts - not compatible with IE 5.2 on MacIntosh???
>Date: Thu, 27 May 2004 02:12:37 +0000 (UTC)
>
>Hi -
>   I deployed a web application this week that was written in Websphere
>5.2,
>Struts 1.0 -
>   One of our users is running IE 5.2 (which is apparently the latest
>version
>on MacIntosh).
>   One of my forms, when filled in with data, and you submit, nulls out the
>fields.  Then, my Struts validation setup, returns errors to screen saying
>the
>fields are null and required, then, when you look at the screen - they were
>nulled out during submission process. That is, they were there before we
>clicked submit.
>   It appears to me that this is only on the form where I have validation
>on
>the action tag in struts-config - as previous screens use form handling
>but,
>are not configured for Validation.
>
>   Again - this same application works fine on all Windows platforms, IE
>6.0 -
>Netscape 7.1, etc.
>
>Any ideas?  Could this hopefully be a configuration setting on the browser?
>Or, am I forced to pull out my Struts Validation from this screen???
>
>Thanks! --Kendell
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>

_________________________________________________________________
FREE pop-up blocking with the new MSN Toolbar – get it now!
http://toolbar.msn.click-url.com/go/onm00200415ave/direct/01/


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message