struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tapan Nanawati <silicon_chip_...@yahoo.com>
Subject Error 404 - communicating with jsession id between two servers
Date Mon, 01 Dec 2003 10:28:27 GMT
Hi All,
I have a typical problem.
I have iPlanet and Weblogic installed. iPlanet is forwarding request to weblogic.
 
1) From iPlanet server I make a call :-
172.31.235.253 - - [26/Nov/2003:11:26:56 +0900] "GET /shvn/dfw/INTEAPP/directDerivatives/BankAdminAuditLog.do
HTTP/1.1" 200 14149
This call is forwarded to weblogic and I get the page loaded.
 
2) I have a Run button on the page:-
When I click on Run this is the URL generated in iPlanet server logs (same thing seen in the
URL):-
172.31.235.253 - - [26/Nov/2003:11:28:19 +0900] "POST /shvn/dfw/INTEAPP/directDerivatives/BankAdminAuditLog.do;jsessionid=1EP150JOqJYdAj8YI80z9tx1CgaD3fJtN8oD15pW92rJbPKWIngI!490032195!-1407194149!8080!7002
HTTP/1.1" 404 1317
 
jsessionid was attached in the URL and this results in 404.
 
The entry in weblogic access log shows this :-
2003-11-26 02:28:20 0.0060 POST /directDerivatives/BankAdminAuditLog.do%3bjsessionid%3d1EP150JOqJYdAj8YI80z9tx1CgaD3fJtN8oD15pW92rJbPKWIngI!490032195!-1407194149!8080!7002
404 1317 172.31.235.215
 
3) NOW I press browser back and refresh the page :
And after this when I press RUN - I get data from weblogic correctly.
 

The URL becomes : -
172.31.235.253 - - [26/Nov/2003:11:29:44 +0900] "GET /shvn/dfw/INTEAPP/directDerivatives/BankAdminAuditLog.do
HTTP/1.1" 200 14149
 
 
Where is the problem coming: I understand : weblogic must be sending jsessionid when the first
call is being made: but why is iplanet not able to display it.
 
Please help.
Thanks Very much in Advance.
Tapan


---------------------------------
Do you Yahoo!?
Free Pop-Up Blocker - Get it now
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message