struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ruben Carvalho" <Ruben.Carva...@siemens.com>
Subject RE: Websphere and Struts modules
Date Tue, 30 Sep 2003 18:24:16 GMT
My application is working fine. The problem is I can't look at those errors :)
 
Are there any other opinions?
 
Rúben Carvalho

	-----Mensagem original----- 
	De: Susan Bradeen [mailto:SusanB@softlanding.com] 
	Enviada: ter 30-09-2003 19:17 
	Para: Struts Users Mailing List 
	Cc: 
	Assunto: Re: Websphere and Struts modules
	
	

	Is your application really not working? I get these same errors for my
	default "module" (I'm not using different modules), but my application is
	correct and works fine. It seems that WebSphere tries to get overly
	helpful with its syntax validation at times.
	
	Susan Bradeen
	
	On 09/30/2003 01:24:17 PM "Ruben Carvalho" wrote:
	
	> Hello everybody,
	>
	> I have a stupid error which I think is because of IBM but I can't prove
	it.
	>
	> I'm trying to use modules with IBM, I've configured web.xml like:
	>
	> <init-param>
	> <param-name>config</param-name>
	> <param-value>/WEB-INF/conf/struts-default.xml</param-value>
	> </init-param>
	> <init-param>
	> <param-name>config/module1</param-name>
	> <param-value>/WEB-INF/conf/struts-module1.xml</param-value>
	> </init-param>
	>
	> Imagine that I want to use an action inside a JSP. I create a new
	> action-mapping like this:
	>
	> <action    path="/myAction"
	> type="mypackage.MyAction"
	> attribute="myForm"
	> scope="session">
	> <forward name="success"              path="/myJSP.jsp"/>
	> </action>
	>
	> In my JSP I put <html:form action="/myAction">
	>
	> Now, Websphere gives me a warning like this:
	> Target /myJSP.jsp cannot be resolved in the context of the following
	modules:
	> /module1
	>
	> I've added
	>
	> <controller>
	> <!-- The "input" parameter on "action" elements is the name of a
	> local or global "forward" rather than a module-relative path -->
	> <set-property property="inputForward" value="true"/>
	> </controller>
	>
	> to struts-config but even without it it doesn't work
	>
	> Can somebody help me? Am I doing anything wrong? Or is it possible that
	> Websphere doesn't recognize this?
	>
	> Many thanks
	>
	> Rúben Carvalho
	
	---------------------------------------------------------------------
	To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
	For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org
	
	

Mime
View raw message