struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephan Wiesner <step...@stephan-wiesner.de>
Subject Re: Tiles: attribute 'head' not found in context
Date Sat, 19 Jul 2003 14:20:38 GMT
ah, but there is a space in between.
<tiles:insert attribute='menu'/>
not
<tiles:insertAttribute name="head"/>

That is how it works for me, but without the tiles-defs.xml. So, sadly, I am still where I

started (about the day before yesterday) .-(


Axel Sachmann wrote:

> Hi,
> 
> have a look at this tutorial - 
> http://www.lifl.fr/~dumoulin/tiles/tilesAdvancedFeatures.pdf
> 
> Go to Page 7.
> 
> Insert Attribute works with my complete site....
> 
> Ciao Axel
> 
> 
> Stephan Wiesner wrote:
> 
>> Hi Axel,
>> ?
>> "insertAttribute" is not valid.
>>
>>
>> Axel Sachmann wrote:
>>
>>>
>>> <%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-tiles.tld" prefix="tiles" %>
>>> <tiles:insertAttribute name="head"/>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>> For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org
>>
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message