struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bård Arve Evjen <bardev...@operamail.com>
Subject Problems with logic:iterate (indexId has no effect) - doesn't anyone know the solution?
Date Mon, 07 Jul 2003 16:51:33 GMT
I didn't think this was a big problem for you Struts-gurus, but maybe I'm wrong :-)

I have a vector called variationmargins and in it I have a property called loadProfile that
is either 1 or 2 for all postings. I have tried to use the logic:iterate tag to output the
result using the loadProfile as an index, but it has not effect. It just outputs everything,
no matter the indexId. 

Does anyone have a clue what I am doing wrong?

<logic:iterate id="element" name="variationmargins" property="variationMargins" indexId="loadProfile">
<bean:write name="element" property="loadProfileName"/>
<br>
<display:table name="variationmargins" property="variationMargins" 
scope="session" width="100%" pagesize="100" requestURI="result.jsp" 
decorator="org.apache.taglibs.display.test.ColumnsWrapper">

<display:column title="<%=ldeliveryPeriod%>" property="deliveryPeriod" sort="true"
width="10%"/>
<display:column title="<%=lhours%>" property="hours" align="right" sort="true" width="10%"/>
</display:table>
</logic:iterate>

I would really appreciate the help.

Cheers,
Bard A. Evjen


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message