struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From José Ventura <vent...@cit.com.br>
Subject Re: [OT] (SOLVED) Redirecting forwards under WAS 4.0.4
Date Fri, 18 Jul 2003 19:03:42 GMT
Sorry for the delay -- it worked!

Thanks, Susan! You're a life-saver!

And here I was almost making a workaround by duplicating every single
mapping in my struts-config (I'd remove them someday. No, really, I
would. I just needed to get it working for the time being ;)

[]'s
- ventura

----- Original Message -----
From: "Susan Bradeen" <SusanB@softlanding.com>
To: "Struts Users Mailing List" <struts-user@jakarta.apache.org>
Sent: Thursday, July 17, 2003 3:25 PM
Subject: Re: [OT] Redirecting forwards under WAS 4.0.4


> On 07/16/2003 08:37:00 PM José Ventura wrote:
>
> > I'm back with my usual bizarre and weird grotesqueries under Websphere
> > 4.0. I've even marked this one off-topic to annoy less people!
> >
> > When I use a forward from within an Action, via the following snippet,
> > it works:
> >
> > fwd = "/editQuestionnaire.do?qId=" + qId;
> > return new ActionForward( fwd );
> >
> > If I use a redirecting forward instead, my app bites the dust:
> >
> > fwd = "/editQuestionnaire.do?qId=" + qId;
> > return new ActionForward( fwd, true ); // redirect == true
> >
> > In the first case, Struts finds my action mapping (/editQuestionnaire)
> > and everything works fine. In the redirecting forward, Struts complains
> > it can't find a mapping for "/inquirer/editQuestionnaire". This is
> > evident -- there is a mapping for "/editQuestionnaire", with no trailing
> > "/inquirer", wich is the context-root for my app.
> >
> > Somehow, Struts is receiving the full URL for the redirect, instead
> > of only the "/edit" part.
> >
> > As you may have guessed, it works fine on Tomcat.
> >
> > I will ask if anyone has seen this before, but since I suspect I'm
> > making a huge yet subtle mistake somewhere (Websphere can't be THAT
> > idiot, now can it?), I won't expect much.
>
> LOL! Nope, its not you. This behavior has been witness by a few people on
> this list including myself. My app has to support WAS 4.0.3. You can
> search the archives for Websphere and you should dig up some posts related
> to this. Since you are running 4.0.4 you should already have the fix pack
> that supposedly corrected this, but you also need to set a system property
> to make WAS redirect properly. I think the system property is
>
> com.ibm.webshpere.sendredirect.compliance=true
>
> Hope this helps,
>
> Susan Bradeen
>
> >
> > []'s
> > - ventura
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message