struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jose Andrés Pérez <joseandres.pe...@m-centric.com>
Subject RE: [lists-strutsuser] Forwarding problem (".... has been moved to...")
Date Fri, 30 May 2003 17:42:50 GMT
> Have you got redirect="true" set for the ActionForward?

Yep, but it does not work   :(


> 
> 
> On Fri, 2003-05-30 at 17:51, Jose Andrés Pérez wrote:
> > Hi to all,
> > 
> > I´ve definded several actions in a struts config file. When I 
> execute one of
> > them (i.e. action A) it takes the action class that performs 
> the logic for
> > that action. It catches the right forward that is JSP. But the 
> problem is
> > that it seems it does not catch the JSP, and appears on the 
> screen of the
> > WAP emulator the following:
> > 
> >   http://...../action_A.do has been moved to 
> http://...../another_action.do
> > 
> > 
> > Any ideas of what is happen?
> > 
> > 
> > Thanks in advance,
> > Jose
> > 
> > 
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org
> -- 
> Dr. Sean Radford, MBBS, MSc
> <sradford@bladesystems.co.uk>
> http://bladesys.demon.co.uk/
> Blade Systems
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message