struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fletcher, Ken" <ken.fletc...@trs.state.tx.us>
Subject RE: error running struts on iPlanet
Date Tue, 28 Aug 2001 20:21:36 GMT
Thanks Andre, but it seems I have another problem - it can't seem to find
the HtmlTag class:

Error: 500 SC_INTERNAL_SERVER_ERROR

javac error:
d:\iplanet\ias6\ias\APPS\modules\oapiWAR\WEB-INF\compiled_jsp\jsp\APPS\oapiW
AR\index.java:60: Class
org.apache.struts.taglib.html.HtmlTag not found. Tag _JSP__1 = new
org.apache.struts.taglib.html.HtmlTag(); ^
d:\iplanet\ias6\ias\APPS\modules\oapiWAR\WEB-INF\compiled_jsp\jsp\APPS\oapiW
AR\index.java:66: Class
org.apache.struts.taglib.html.LinkTag not found. BodyTag _JSP__0 = new
org.apache.struts.taglib.html.LinkTag(); ^
d:\iplanet\ias6\ias\APPS\modules\oapiWAR\WEB-INF\compiled_jsp\jsp\APPS\oapiW
AR\index.java:70: Class
org.apache.struts.taglib.html.LinkTag not found.
((org.apache.struts.taglib.html.LinkTag)_JSP__0).setHref("./jsp/userLogin.js
p"); ^ 3 errors

Any ideas?

-----Original Message-----
From: "Paradis, André" [mailto:andre.paradis@versalys.com]
Sent: Tuesday, August 28, 2001 2:28 PM
To: struts-user@jakarta.apache.org
Subject: RE: error running struts on iPlanet


Ken,

I ran across the same problem...

the tld declaration for struts-html declares a prefix of "html" for all
of its tags (like <"html:form>") etc.

When you put a "normal" html tag in your jsp page "<html>", iplanet
interpret that to <html:> (seems a bug to me...) and tries to find a tag
that does not exist.

To avoid changing the prefix,  replace <html> with <html:html> and all
should be fine. 

<html>
</html>

must be changed to:

<html:html>
</html:html>

Andre Paradis

> -----Original Message-----
> From: Fletcher, Ken [mailto:ken.fletcher@trs.state.tx.us]
> Sent: Tuesday, August 28, 2001 3:15 PM
> To: 'struts-user@jakarta.apache.org'
> Subject: error running struts on iPlanet
> 
> 
> Has anyone run across this error while trying to deploy a 
> struts app to
> iPlanet 6.0 SP2?
>  
> Error: 500 SC_INTERNAL_SERVER_ERROR
> JSP Error: Class was not found for :html
>  
> It runs fine using straight JSP's but when I use the 
> struts-html.tld it
> bombs.
>  
> Thanks,
> Ken
> 

Mime
View raw message