struts-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Greg Huber <gregh3...@gmail.com>
Subject Re: AW: Dependency mapping for [type=java.lang.String, name='struts.devMode'] already exists error in Eclipse
Date Fri, 12 Oct 2018 14:43:41 GMT
...Have you tried a project clean?  Also, sometimes manually deleting the
maven derived jars and then a project clean fixes all sorts of strange
errors (along with an eclipse restart).

On Fri, 12 Oct 2018 at 15:35, bscitygirl <priya4kamal@gmail.com> wrote:

> I removed that jar from Deployment Assembly. That took it out from all the
> places in build path and DA. Workspace built fine after that. But when I
> started server I still see same error as below:
>
> 10:28:26.699 [[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue:
> 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'] ERROR
> org.apache.struts2.dispatcher.Dispatcher - Dispatcher initialization failed
> com.opensymphony.xwork2.inject.DependencyException: Dependency mapping for
> [type=java.lang.String, name='struts.devMode'] already exists.
>         at
>
> com.opensymphony.xwork2.inject.ContainerBuilder.checkKey(ContainerBuilder.java:138)
> ~[struts2-core-2.5.17.jar:2.5.17]
>         at
>
> com.opensymphony.xwork2.inject.ContainerBuilder.factory(ContainerBuilder.java:99)
> ~[struts2-core-2.5.17.jar:2.5.17]
>
>
> Where else can I check for it?
> Thanks.
>
>
>
> -----
> bscitygirl
> --
> Sent from: http://struts.1045723.n5.nabble.com/Struts-Dev-f3499899.html
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message