struts-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jayson Joseph Chacko <jayso...@gmail.com>
Subject Re: Links not working : http://struts.apache.org/2.2.1/index.html
Date Fri, 26 Nov 2010 11:15:23 GMT
Done - https://issues.apache.org/jira/browse/WW-3535

<https://issues.apache.org/jira/browse/WW-3535>Another thing I noticed is
that the command

*mvn archetype:generate -DarchetypeCatalog=http://struts.apache.org/*

Created pom.xml, but the version inside the pom.xml is 2.1.8.1.
I guess this should have been 2.2.1 ?

What is the maven repository URL if I want to use *mvn
archetype:generate*command? Whatever I use it keeps reverting to
2.0.11 version.

On Fri, Nov 26, 2010 at 4:03 PM, Lukasz Lenart <lukasz.lenart@googlemail.com
> wrote:

> Could you create a ticket in JIRA?
> https://issues.apache.org/jira/browse/WW
>
>
> Regards
> --
> Łukasz
> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
> Kapituła Javarsovia 2010 http://javarsovia.pl
>
>
> 2010/11/26 Jayson Joseph Chacko <jaysonjc@gmail.com>:
> > Hi Guys,
> >
> > A couple of links on http://struts.apache.org/2.2.1/index.html are now
> 404,
> >
> >
> >   - http://struts.apache.org/2.2.1/struts2-archetypes/index.html
> >   - https://issues.apache.org/struts/
> >
> > These are linked from the left side bar
> >
> > Regards,
> > Jayson
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message