struts-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Don Brown" <donald.br...@gmail.com>
Subject Re: [maven] URIs on sub-sites
Date Wed, 12 Jul 2006 01:04:50 GMT
The web site directory already matches the artifact id, IIRC.  I
thought your original complaint was about how Maven dealt with the
/1.x prefix.

Don

On 7/11/06, Ted Husted <husted@apache.org> wrote:
> On 7/11/06, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
> > It's (somehow) related to the <distributionManagement>/<site>/<url>
in
> > the pom.  It took me a few tries to get the links on the Tiles 2 site
> > to work.  If the directory name on the site matches the artifactId in
> > the pom, it works as designed.  If not, you have to add <url> elements
> > to force values at different levels.
>
> Do we want to go with the flow and change the directory names then?
>
> If we are using "struts-scripting" on the website, it makes more sense
> to me to use "struts-scripting" in the repository.
>
> If anyone doesn't like it, we can just blame Maven :)
>
> -Ted.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@struts.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@struts.apache.org


Mime
View raw message