struts-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 17562] - Sub-Tiles not rendered correctly in 1.1b2 and 1.1RC1
Date Tue, 04 Mar 2003 22:19:28 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17562>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17562

Sub-Tiles not rendered correctly in 1.1b2 and 1.1RC1





------- Additional Comments From FAGOT.Alain@free.fr  2003-03-04 22:19 -------
It gets even weirder when trying to make some recursive inclusion.

For the project I am currently working on, we need such an inclusion of tile B
into tile A.  Tile B in turn applies tile A on some part of its data, and so on
as long there are data remaining.  The recursion through our data structure
occurs perfectly well, except for the order of the rendered result which is
totally inverted.

To make a long story short, I succeeded in isolating the behavior into a ready
to deploy application, which shows the same erroneous result as well on Linux as
on WinNT4.  I also put two pages: foocus-attendu.html (the expected result) and
foocus-recursivite.html (the observed behavior).  So that you can see what we
are expecting as opposed to what we are getting.

Too bad that I do not have any time to explore that issue any further...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message