struts-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 14542] - ConnectionPools with STRUTS (<datasources> ....) do not work...
Date Fri, 15 Nov 2002 03:52:10 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14542>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14542

ConnectionPools with STRUTS (<datasources> ....) do not work...





------- Additional Comments From jeevan_sunkersett@satyam.com  2002-11-15 03:52 -------
Yes,

I agree the <data-sources> section must be the first in the struts-config.xml 
to be in accordance with its DTD, but then why do I get a servlet exception:

javax.servlet.ServletException: Cannot find ActionMappings or ActionFormBeans 
collection

when attempting to view a JSP which contains <html:form> tags.
(a snapshot of my JSP is as:
    <html:form action="/DoLogin">
	<input type="hidden" name="login" value="login" /><br>
 	<html:text property="username" size="16" tabindex="1" value="clerk"/>
        <html:password property="password" size="16" tabindex="2" 
value="clerk"/>
    </html:form>

I hv attached my struts-config.xml to this bug.

rgds
g1

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:struts-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:struts-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message