struts-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 5286] New: - struts logic:redirect tag not working
Date Wed, 05 Dec 2001 16:59:47 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5286>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5286

struts logic:redirect tag not working

           Summary: struts logic:redirect tag not working
           Product: Struts
           Version: 1.0 Final
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Custom Tags
        AssignedTo: struts-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: mooreti@us.ibm.com


The redirect tag does not work.

A tried  <logic:redirect page="/kiosk/example/logon.jsp"></logic:redirect>
and the computeURL function in RequestUtils.java is putting the server context 
in the url twice.  (Ex.  http://someserver.com/tid/tid/kiosk/example/logon.jsp )

I changed the code to the following to fix it.
} else /* if (page != null) */ {
            if (redirect == false)
                url.append(request.getContextPath());
            url.append(page);
}

Also, when specifying a bean property as a request parameter, it 
doesn't work.  Some sample jsp:


<%-- single param for redirect --%>
<% } else if (request.getParameter("redirectParam1") != null) { %>
       <logic:redirect page="/kiosk/example/testtags3.jsp" 
paramId="redirectParam1" paramName="user" paramProperty="fullName" 
paramScope="session"> </tidlogic:redirect>
       
<%-- multi param for redirect --%>
<% } else if (request.getParameter("redirectParam2") != null) {  %>
       <logic:redirect page="/kiosk/example/testtags3.jsp" name="testBean" 
property="map" scope="session"> </tidlogic:redirect>
<% } %>

I fixed some code in computeURL() to check the redirect to determine
if it should append ("&amp;") or ("&") every where the code was appending
"&amp".

 if (redirect == false) {
                     url.append("&amp;");
                  } else {
                     url.append("&");
                  }

With these changes I was able to get the redirect tag working.
I thought I should report these problems I found so they can be fixed.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:struts-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:struts-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message