streams-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vijay Polsani (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (STREAMS-56) Usage Screen has missing URL context. Also not clear on USAGE flow.
Date Thu, 17 Apr 2014 21:57:24 GMT
Vijay Polsani created STREAMS-56:
------------------------------------

             Summary: Usage Screen has missing URL context. Also not clear on USAGE flow.
                 Key: STREAMS-56
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/STREAMS-56
             Project: Streams
          Issue Type: Bug
         Environment: Website
            Reporter: Vijay Polsani
            Priority: Minor


http://streams.incubator.apache.org/streams-usage.html
In the USAGE screen of the website the URL is wrong. 

Instead of :  http://localhost:8080/streams-web/publisher/register
It Should be:  http://localhost:8080/streams-web/apps/publisher/register

Instead of : http://localhost:8080/streams-web/subscriber/register
It should be: http://localhost:8080/streams-web/apps/subscriber/register

Because of the URL's mismatch that is placed in the web.xml the DEMO application does not
work. It causes early adaptor users to leave the thread. 

Needs JS & HTML correction too at:

http://localhost:8080/streams-web/demo/publisher.html
http://localhost:8080/streams-web/demo/subscriber.html
http://localhost:8080/streams-web/demo/activityDemo.html

Also the initial deployment on the tomcat does not bring up index.html webpage. Need correction
to web.xml

A user has to type complete path:
http://localhost:8080/streams-web/index.html



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message