stratos-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From david hbase <davidhb...@gmail.com>
Subject Re: [Q] Test Stratos 4.1 with OpenStack
Date Thu, 14 May 2015 02:31:53 GMT
Additional info:

1. During the instance created, successfully assigned an IP, but Stratos
can not get the IP.
2. The init script have issue with the PUPPET_HOSTNAME=puppet-hostname
<https://github.com/imesh/stratos-php-applications.git,PORTS=80,PROVIDER=apache,PUPPET_IP=127.0.0.1,PUPPET_HOSTNAME=puppet-hostname>
, the puppet master server can not be assigned

The above two issues did not triggerd by 4.0, only repeatable with 4.1

Please help. Thanks
-D


On Wed, May 13, 2015 at 6:03 PM, david hbase <davidhbase@gmail.com> wrote:

> Hi, Udara
>
> I have tried multiple times, Instance creating and termination are working
> without any error. But got the following errors as:
>
> 1. org.apache.stratos.cloud.controller.exception.CloudControllerException:
> Failed to allocate an IP address. ( not sure the cause )
>
> 2. puppet-agent[1181]: Could not request certificate: Connection refused -
> connect(2) (cause by payload is wrong data:
> MCUuvbV7,DEPLOYMENT=default,REPO_URL=
> https://github.com/imesh/stratos-php-applications.git,PORTS=80,PROVIDER=apache,PUPPET_IP=127.0.0.1,PUPPET_HOSTNAME=puppet-hostname
> )
>
> Could you test with current init script (
> https://github.com/apache/stratos/tree/master/tools/init-scripts) and our
> beta2 code base?
>
> The php cartridge defined as following:
>
> {
>   "type": "php",
>   "provider": "apache",
>   "category": "data",
>   "host": "stratos41beta2a.abc.com",
>   "displayName": "php1a",
>   "description": "php Cartridge",
>   "version": "7",
>   "multiTenant": "false",
>   "portMapping": [
>     {
>       "protocol": "http",
>       "port": "80",
>       "proxyPort": "8280"
>     }
>   ],
>   "deployment": {
>   },
>   "iaasProvider": [
>     {
>       "type": "openstack",
>       "imageId": "us-internal-1/xxxxxx6-aa6d-4c3c-9b5d-e51cef6ecca0",
>       "networkInterfaces": [
>         {
>           "name": "public-direct-600",
>           "networkUuid": "2d84exxxxxx-4dc8-9897-dd8ef4719f8b"
>         }
>       ],
>       "property": [
>         {
>           "name": "instanceType",
>           "value": "us-internal-1/6xxxxxx-541b-49a5-be4c-f2320ae4a917"
>         },
>         {
>           "name": "keyPair",
>           "value": "david"
>         },
>         {
>           "name": "securityGroups",
>           "value": "default"
>         }
>       ]
>     }
>   ]
> }
>
> Thanks for your help
> -D
>
>
> On Wed, May 13, 2015 at 10:33 AM, Udara Liyanage <udara@wso2.com> wrote:
>
>> Hi David,
>>
>> I have tested Stratos with Openstack Icehouse and it is working without
>> any issue for the moment. see my exact Openstack version
>> rpm -qa | grep nova-common
>> openstack-nova-common-2014.1.2-1.el6.noarch
>>
>> Instance creating, termination, ip assigning working for me without any
>> issue.
>>
>> On Wed, May 13, 2015 at 10:51 PM, david hbase <davidhbase@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> Hi, Dev Team
>>>
>>> If anyone tested the Stratos 4.1 with Openstack? I am focusing on the
>>> 4.1 with icehouse now. Open this email chain to post the issues and
>>> solutions.
>>>
>>> Thanks
>>> -D
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>>
>> Udara Liyanage
>> Software Engineer
>> WSO2, Inc.: http://wso2.com
>> lean. enterprise. middleware
>>
>> web: http://udaraliyanage.wordpress.com
>> phone: +94 71 443 6897
>>
>
>

Mime
View raw message