stdcxx-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Sebor <se...@roguewave.com>
Subject Re: Intel C++/Windows XP build failures
Date Wed, 19 Sep 2007 16:27:08 GMT
It seems to me we've hit a dead end. Unless someone has a better
idea (Travis?) the only way to proceed that I can think of is to
get the compilers reinstalled on these two machines (xp64build1
and stein).

Martin

Farid Zaripov wrote:
>> -----Original Message-----
>> From: Travis Vitek [mailto:tvitek@quovadx.com] 
>> Sent: Tuesday, September 18, 2007 11:31 PM
>> To: stdcxx-dev@incubator.apache.org
>> Subject: RE: Intel C++/Windows XP build failures
>>
>> I looked at the versions, and everything matched up as 
>> expected. As a test I tried to open the Visual Studio on 
>> 'stein'. I got an error message...
>>
>>   [Intel(R) Vtune(TM) Performance Analyzer]------[X]
>>   |                                                |
>>   | One or more components did not load correctly. |
>>   | You may need to reinstall the product.         |
>>   |                                                |
>>   +------------------------------------------------+
>>
>> I do not get this error message on the machines that are 
>> known to work work [box, mug]. I went ahead and ran the 
>> integration script as suggested by Farid above, and after 
>> running it I had no problems running Visual Studio. I'm 
>> pretty sure that this is going to fix the problems.
> 
>   Seems to problem wasn't fixed :(
> 
> Farid.


Mime
View raw message