stdcxx-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Black <abl...@roguewave.com>
Subject Re: [PATCH] Scripts, generating solution and projects for MSVC/ICC
Date Thu, 12 Oct 2006 23:19:55 GMT
Greetings Farid

When I tried running devenv, I found I was able to create a project 
using the wizard.  I suppose the next thing to try would be installing 
some of the other components (VB or J#).  This (and any other 
troubleshooting) will need to wait until Monday, as I will be on 
vacation tomorrow.

--Andrew Black

Farid Zaripov wrote:
>> -----Original Message-----
>> From: Andrew Black [mailto:ablack@roguewave.com] 
>> Sent: Wednesday, October 11, 2006 10:51 PM
>> To: stdcxx-dev@incubator.apache.org
>> Subject: Re: [PATCH] Scripts, generating solution and 
>> projects for MSVC/ICC
>>
>> At this time, we have not figured out the cause of the 
>> problem on EM64T windows.  I have checked with a couple of 
>> the windows developers for ideas, but nothing conclusive has arisen.
>>
>> My current working hypothesis is that a required component or 
>> components are missing from the install on the shared EM64T 
>> machines.  On my local box, I installed all available 
>> components, while only the Visual C++ language tools were 
>> installed on the shared machines.
>>
>> Farid, can you shed any light on this hypothesis?
>   If you could run devenv.exe and then create a new project using
> wizard,
> then I think that all required component are installed. The devenv.exe
> uses the same object to create project file as well as generate.wsf
> script.
> 
> Farid.

Mime
View raw message