stanbol-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From florent andré <florent.andre-...@4sengines.com>
Subject Entityhub : Can't retrieve entity with a #
Date Mon, 13 Jun 2011 11:06:59 GMT
Hi Rupert,
Hope you are fine.

I have another problem...
In my skos, entity are identify by an #, like this :

   <rdf:Description 
rdf:about="http://www.test.fr/terminology#entity_gradient_1306341921902">
     <skos:broader 
rdf:resource="http://www.test.fr/terminology#entity_operateur_mathematique_1306341918995"/>
     <skos:prefLabel>GRADIENT</skos:prefLabel>
     <skos:inScheme 
rdf:resource="http://www.test.fr/terminology#space_mathematiques_1306341820765"/>
     <rdf:type rdf:resource="http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept"/>
   </rdf:Description>

And I can't arrive to find the entity with the entity endpoint.

* With the # char :
curl 
"http://localhost:8080/entityhub/sites/entity?id=http://www.test.fr/terminology#entity_gradient_1306341921902"
==> answer is
Entity with ID 'http://www.test.fr/terminology' not found an any 
referenced site

==> the part after the # is remove

* With replacement of the # by %23 (the urlencode equivalent) :
curl 
"http://localhost:8080/entityhub/sites/entity?id=http://www.test.fr/terminology%23space_mathematiques_1306341820765"
==> answer is
Entity with ID 
'http://www.test.fr/terminology#space_mathematiques_1306341820765' not 
found an any referenced site

==> all the id is keep, but still not found...
The result is the same if I urlencode all the entity id.

This is related to a bug or something I do wrong ?

Thanks.
++


Mime
View raw message