spamassassin-sysadmins mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kevin A. McGrail" <kevin.mcgr...@mcgrail.com>
Subject Re: sa-vm1.apache.org is unresponsive
Date Thu, 04 Jan 2018 21:13:27 GMT
Just throwing pasta at the wall...

On 1/4/2018 4:05 PM, Dave Jones wrote:
> Add 2 GB more RAM?  This box shouldn't need that much RAM but since 
> they don't allocate any swap space on the SAN, it's definitely odd.
>
> Once it's back up, I will try to figure out what happened but I am 
> more of a RedHat admin than an Ubuntu so I will be Googl'ing my way 
> around in the dark.
>
> I got some monit emails this morning that it hit high memory 
> allocation but this doesn't make sense with the amount of RAM it had.  
> I think it was already at 12 GB of RAM if my memory serves me.
>
> Dave
>
> On 01/04/2018 02:42 PM, Kevin A. McGrail wrote:
>> https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-15788
>>
>> On 1/4/2018 3:40 PM, Kevin A. McGrail wrote:
>>> It definitely could be.  I don't show the box as responsive again.
>>>
>>> Opening a ticket.
>>>
>>> Regards,
>>> KAM
>>>
>>> On 1/4/2018 1:05 PM, Dave Warren wrote:
>>>> Is this related to rsync failing on 
>>>> rsync.spamassassin.org::updates? If so, it seems to be happening 
>>>> again. Looks to have started around 9 hours ago:
>>>>
>>>> rsync: safe_read failed to read 1 bytes [Receiver]: Connection 
>>>> reset by peer (104)
>>>> rsync error: error in rsync protocol data stream (code 12) at 
>>>> io.c(276) [Receiver=3.1.1]
>>>>
>>>> Or do I have something messed up on my side?
>>>
>>


Mime
View raw message